Velkommen til mobelia.no!

Mobelia er et skandinavisk interiørdesignmerke grunnlagt i Norge, med en visjon om å tilby personlige og stilige produkter som samsvarer med enhvers individuelle interiørsmak.

Vårt mål er å gi deg muligheten til å dekorere hjemmet ditt med stilige, funksjonelle, og kvalitetsmøbler.
Her vil du finne et nøye utvalgt sortiment av moderne møbler med et preg av skandinavisk stil.

Om Oss

Mobelia – et merkenavn som står for kvalitet og stil. Selv om vi ikke er produsenter selv, kjenner vi møbelindustrien godt og tilbyr møbler og madrasser av høy kvalitet til overkommelige priser. Vi følger design trender over hele verden og velger det som er nært oss. Vår misjon er å velge produsenter av høykvalitets, funksjonelle og teknologisk avanserte møbler som samsvarer med våre ideer om moderne design, komfort, samt miljøvennlighet. Vi samarbeider med partnere som er involvert i produksjonen eller handelen av våre produkter, og sammen forbedrer vi teknologi, og optimaliserer produksjons- og leveringsprosesser. I tillegg er det viktig for oss å bruke materialer klokt, og flertallet av avfall blir resirkulert. Vi garanterer 100% resultater og er klare til å glede deg!

Våre Verdier:

Åpenhet Vi verdsetter hver enkelt kunde og er alltid åpne for dialog. Vi elsker det vi gjør, og derfor er kvaliteten på produktene våre ekstremt høy. Komfort Hver detalj i møblene våre er designet for å sikre at hver kunde føler seg komfortabel i sitt eget hjem. Alle produktene våre møter de høyeste standarder. Bekvemmelighet Vi verdsetter kundenes tid og gir dem muligheten til å raskt og enkelt kjøpe produktene våre via nettstedet vårt. Detaljerte produktbeskrivelser med bilder gjør det mulig for kundene våre å raskt og effektivt velge ønskede produkter. Og vårt sikre betalingssystem garanterer at kundenes penger er trygge. Respekt Vi setter pris på tilliten fra våre kunder og forretningspartnere og holder alltid våre løfter. Vi verdsetter stabilitet, utholdenhet og langsiktig samarbeid. Vi ønsker å opprettholde en høy forretningsreputasjon i alle våre aktivitetsområder. Effektivitet Vi jobber ikke bare for prosessens skyld, men streber etter spesifikke mål rettet mot vår bedrifts og kunders utvikling. Vi finner løsninger på den raskeste måten for å nå våre mål og forbedrer oss kontinuerlig.

Vår visjon er å bli en av de ledende møbelfirmaene i Norge, som tilbyr moderne og toppkvalitetsprodukter. Denne uttalelsen gjenspeiler våre mål og forventninger for fremtiden. En lidenskap for gode møbler driver oss, og vi oppfordrer til å velge møbler som gir verdi for pengene og den beste kundeopplevelsen.

Vår misjon

Er å skape verdi for våre kunder med kvalitet og overkommelige priser. Vi ønsker at våre kunder skal få førsteklasses, komfortabelt designede møbler til en konkurransedyktig pris.

Om Våre Produsenter

Vi er inspiret

Meble WERSAL er en familiebedrift, bygget på generasjoners erfaring. I mer enn 30 år har de konsekvent fulgt sin visjon om å lage møbler som kombinerer eleganse, funksjonalitet, og de nyeste trendene med en unik bevissthet om markedets behov. Våre produkter av høyeste kvalitet blir verdsatt av et stadig økende antall kunder over hele verden. Selskapet fokuserer på kontinuerlig forbedring for å sikre at møbler merket med WERSAL-logoen er skapt med hensyn til de reelle behovene til forbrukerne.

Utforsk alle våre samlinger. La dem være inspirasjonen for endringene i hjemmet ditt!

Handlekurven
Close Recently Viewed
Kategorier