Du kan melde fra om retur, bytte, reklamasjon til [email protected]
Husk å skrive ordrenummer.

Retur og bytte

For å bytte eller returnere varer må du ha ordrebekreftelsen eller kvittering som inneholder ordrenummer. Husk at merkelapper ikke må være fjernet fra produktet og varen i originalemballasjen må være i samme stand som den var ved mottakelse.
Fristen for å bytte eller returnere varen er 14 dager.
Du må selv dekke returporto.

Reklamasjon

Dersom det oppdages en feil eller mangel på en vare må du innen rimelig tid etter at dette oppdages, gi oss melding om at du ønsker å påberope en mangel (reklamasjon). Fristen for å reklamere er allikevel ikke kortere enn to måneder. Reklamasjon må senest skje ett år etter at du overtok varen.

Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler. Vi skal betale returporto på alle reklamasjonssaker dersom ordrenummer kan fremlegges.

Angrerett

Du har som hovedregel angrerett på varer bestilt over internett. Det betyr at du kan angre kjøpet og få pengene tilbake. For å benytte deg av angreretten må du sende oss en epost til [email protected]  og gi melding om at du vil returnere varen senest 14 dager etter at du har mottatt varen.

Når du har gitt oss melding om at du vil returnere en vare må du senest innen 14 dager sørge for at varen sendes eller leveres til oss.

Du må selv dekke kostnadene ved returforsendelsen, og sørge for at varen sendes tilbake i originalemballasjen eller annen tilsvarende emballasje.

Varer som returneres må være uskadet, ubrukt og i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da du mottok den.

Tilbakebetaling

Tilbakebetaling skal finne sted innen 4-7 virkedager etter at vi mottar produktet fra deg.

Har du flere spørsmål tilknyttet til dette, kontakt oss gjerne.

Handlekurven
Close Recently Viewed
Kategorier